Sive porculanske podne pločice

Kao jedan od najprofesionalnijih proizvođača i dobavljača podnih pločica u Kini, nudimo cijenu sive porculanske podne pločice s povoljnom cijenom. Slobodno kupujte proizvode s popustom iz naše tvornice.

Detalji o proizvodu

Podne pločice od sivog porculana 600x1200 mm pretežno su podne pločice od kamena s efektom sivog sjaja koje koriste srednje sive tonove i slonovaču kako bi stvorile ovaj realističan izgled s efektom kamena. Podne pločice od sivog sjaja s efektom mramora
su sada vrlo popularni u interijerskim trendovima zbog blagodati koje donosi pločica, jer za one ne trebaju nikakvo održavanje. Raspon vremena ima sjajni završetak što znači da imaju zapanjujući sjaj na površini, idealan za odbijanje prirodne svjetlosti i stvaranje prostora koji izgledaju veći nego što zapravo jesu, sa svijetlim i prozračnim osjećajem.


Model: HW6785P veličina: 600x600mm / 600x1200mm

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles

grey porcelain floor tiles
Ova sjajna porculanska podna pločica od sivog mramora s efektom sivog mramora može stvoriti moderan i moderan osjećaj za svaku sobu. Ova podna pločica velikog formata 600x1200 mm s precizno izrezanim rubovima za ispravljanje pruža besprijekorniji izgled, stvarajući prostrani prostrani osjećaj za velika otvorena područja dizajna. Keramička struktura keramičke pločice čini je prikladnom i za kućnu i za komercijalnu upotrebu, pa je prikladna za bilo koju sobu u domu. Veličina velikog formata čini ga posebno pogodnim za velike prostore u prizemlju, poput kuhinje, blagovaonice i staklenika. Jedinstvene mramorne linije na pločicama dodaju lijepe značajke bez kontrole cijele sobe, stvarajući zanimljiv prostor vrlo pogodan za moderne i klasične stilove dizajna interijera. Ova porculanska podna pločica izuzetno je izdržljiva i pogodna za užurbane obitelji. To je izdržljivo i praktično rješenje za podne pločice.
Hot Tags: sive porculanske podne pločice, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino, popust, cijena

Upit

You Might Also Like