Pločice za dnevnu sobu

Kao jedan od najprofesionalnijih proizvođača i dobavljača cijena podnih pločica u Kini, nudimo vitrificirane podne pločice s povoljnom cijenom. Slobodno kupujte proizvode s popustom iz naše tvornice.

Detalji o proizvodu

Dnevna soba je glavna soba u vašoj kući. Tu se opuštate s obitelji i zabavljate goste, što znači da prima puno prometa. pločice za dnevni boravak idealan su izbor koji kombinira stil i funkcionalnost i stvara udoban prostor za uživanje.

Pločice za dnevnu sobu mogu biti moderan način za dodavanje osobnosti vašoj kući. Izdržljiv je i jednostavan za održavanje što ga čini razumnim izborom za vaša područja s velikim prometom.

ModelHW6793P
Tehnikauglačan / mat
Veličina600x600mm / 600x1200mm
Upijanje vodeispod 0,5%


vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tiles

vitrified floor tilesKako odabrati pločice za svoju dnevnu sobu


Obično je to srce cijele obitelji. Ovo je mjesto gdje se možete noću družiti s posjetiteljima ili opustiti s rodbinom. Prirodno, puno je stvari koje morate uzeti u obzir kada se odlučite za podne pločice za svoju dnevnu sobu. Evo nekoliko stvari koje biste trebali uzeti u obzir kako biste lakše razumjeli kako odabrati pločice za svoju dnevnu sobu.

Kako biste svima osigurali ugodan prostor, važno je odabrati pravu boju. Dobro je dokumentirano da boja okoline može utjecati na ljudsku podsvijest. Tako nežne i ekstremne boje trebate izbjegavati za svoju dnevnu sobu. Smeđa, bež, siva i jantarna omiljene su boje u dnevnoj sobi.

Trajnost i održavanje
Pri odabiru podnih pločica za dnevnu sobu, trajnost je još jedan važan čimbenik koji treba uzeti u obzir. Na podu vaše dnevne sobe ne samo da je gužva, već je i izložen padu i padu predmeta koji mogu prouzročiti štetu.

Keramičke pločice jedan su od najtrajnijih materijala među kojima možete izabrati. Tvrđe su od tradicionalnih pločica i većine pločica od prirodnog kamena. Bez obzira na površinsku obradu, kruti trup osigurava da dugo vremena zadrže svoj izvorni izgled.

Većina pločica ima antifouling, što znači da zapravo ne zahtevaju održavanje. To je&# 39, jer je većina pločica ostakljena ili prethodno zatvorena, pa je površinska poroznost svedena na minimum.marble floor tile

Hot Tags: pločice za dnevni boravak, proizvođači, dobavljači, veleprodaja, jeftino, popust, cijena

Upit

Mogli biste i voljeti