Što je pločica velikog formata?

- Sep 03, 2019-

Pločice velikog formata - najnoviji trend pločica

U HANSE-u pružamo vam najnoviji trend porculanskih pločica velikog formata, koji se nazivaju i tanke porculanske ploče. Veličine se kreću prema gore od norme 600x600mm. Šire se u velike formate pločica veličine 900x1800, 1000x2000, 1600x3200 i super velike formate 1200x2400.

Naš široki asortiman pločica velikog formata vrlo je prikladan za stvaranje prostorne iluzije u sobi, manje pločice trebaju manje održavanja, vrlo pogodne za prometno područje vašeg doma!
Posljednjih godina pločice velikog formata postaju sve popularnije zbog svog čistog izgleda i mogućnosti da se prostor osjeća većim. Tanke porculanske ploče obično se koriste u komercijalnim okruženjima. Uglavnom u predvorju i prilazu za postizanje otvorenog luksuznog izgleda. Idealni su za užurbane prostore kao što su kuhinje ili kupaonice, ali se mogu koristiti u bilo kojoj sobi kuće kako bi dali dramatične izjave. Ove velike pločice imaju pravokutnike i kvadrate, keramiku i porculan, koji se na podovima i zidovima mogu utjecati.

Ove pločice i ploče velikog formata su nevjerojatne! Omogućuju vam gladak, gladak, otvoren izgled i manje fugiranje spojeva. To olakšava održavanje i čišćenje. Tako ljudi prihvaćaju pločice velikog formata.

Large Format Tiles

2